AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız silmek

Kahve falında ağız silmek

Kahve falında ağız silmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız silmek gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Kahve falında ağız silmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda solucan görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağızda tuz görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kustuğunu görmek maddi sıkıntıların biteceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız çalkalamak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ağızda et parçası görmek ticaretinin hızlanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına yorulur.

Kahve falında biriyle ağız dalaşına girmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir