AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız kokusu almak

Kahve falında ağız kokusu almak

Kahve falında ağız kokusu almak başını borçlardan kaldıramayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız kokusu almak gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Kahve falında ağız kokusu almak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda çok diş görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağıza üflemek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda lokma görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına inanılır.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir