AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda tuz görmek

Kahve falında ağızda tuz görmek

Kahve falında ağızda tuz görmek ölümcül hastalıklara işaret, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında ağızda tuz gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli konumda olan kişiler sizinle aynı görüşte olmasa da, aslında doğru gören siz olabilirsiniz.

Kahve falında ağızda tuz görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ağız dolusu iğne görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, ona kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle ağız dalaşı yapmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız içinde saç görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda göz görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız yamulması görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulur.

Kahve falında ağız tartışması görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir