AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız münakaşası yapmak

Kahve falında ağız münakaşası yapmak

Kahve falında ağız münakaşası yapmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, saygınlığını yitireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, saygısını toplayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız münakaşası etmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle münakaşa etmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla münakaşa etmek müjdeli haberler alacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla münakaşa etmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında münakaşa ettiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle münakaşa etmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle münakaşa etmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir