AnaSayfa / Genel / Kahve falında dallara tutunmak

Kahve falında dallara tutunmak

Kahve falında dallara tutunmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, kişinin her işi severek yapacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dallara tutunmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında dala tutunmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işarettir.

Kahve falında dallara tutunmak sorunların büyük darbeler vuracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya tutunmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaca tutunmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, düşmanların barışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir