AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte tutunmak

Kahve falında yüksekte tutunmak

Kahve falında yüksekte tutunmak bir araya geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında yüksekte tutunmak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iyi şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekte tutunmak evlatlarından memnun olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak şansının açılacağına, diplomalı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir