AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere tutunmak

Kahve falında bir yere tutunmak

Kahve falında bir yere tutunmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında bir yere tutunmak gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine yorulur.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir yere tutunmak yanlışlara düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekte tutunmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden tutunmak hayatın pahalılaşmasına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir