AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve halı sermek

Kahve falında eve halı sermek

Kahve falında eve halı sermek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulur.

Kahve falında eve halı sermek gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek işine dört elle sarılacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında eve yeni halı sermek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve yeşil halı sermek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kötülüklerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve halı sermek hayırlı işlere imza atacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı sermek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski halı sermek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış halı sermek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yeni halı sermek zor zamanların sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir