AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine halı sermek

Kahve falında evine halı sermek

Kahve falında evine halı sermek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bahtının açık olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yeni bir ev alınacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında evine halı sermek gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Kahve falında evine halı sermek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış halı sermek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi halı sermek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz halı sermek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve yeşil halı sermek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında eve halı sermek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek doyasıya sefasını süreceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına yorulur.

Kahve falında halı kilim sermek şansının açık olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir