AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı sermek

Kahve falında halı sermek

Kahve falında halı sermek kötü günler görüleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında halı sermek gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında yeni halı sermek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında balkona halı sermek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında halı sermek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeye halı sermek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evine halı sermek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında eve yeşil halı sermek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz halı sermek işyerini kapatacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivene halı sermek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir