AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız felci görmek

Kahve falında ağız felci görmek

Kahve falında ağız felci görmek yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız felci gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Kahve falında ağız felci geçirmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız felci olmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız felci görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda yara görmek akıl vereceğine, insanlarla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda şeker görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında ağız öpmek atılacak adımların boşa çıkacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda sakız görmek işlerin düzene gireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ağız içinde yara görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir