AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda şeker görmek

Kahve falında ağızda şeker görmek

Kahve falında ağızda şeker görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda şeker gördüyseniz:

  • Anılarınızın üzerinden geçmeniz ilerlemek için gerekli cevapları bulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ağızda şeker görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulur.

Kahve falında ağız kavgası etmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızda balgam görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında ağız içinde kıl görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında ağız içinde kan görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine alamet eder.

Kahve falında ağız yıkamak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle ağız dalaşı yapmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız içinde saç görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir