AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız içinde yara görmek

Kahve falında ağız içinde yara görmek

Kahve falında ağız içinde yara görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız içinde yara gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında ağız içinde yara görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında ağız yarası görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda yara görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız içinde saç görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, prestij kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağız içinde kan görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Kahve falında ağız içinde kıl görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işsiz kalmaya rivayet eder.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir