AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız öpmek

Kahve falında ağız öpmek

Kahve falında ağız öpmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağız öpmek gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağız öpmek ticaret ehli kimse olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda yemek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda balgam görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında ağızda diş görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda tüy görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızda balık görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız felci geçirmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Kahve falında açık ağız görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir