AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda yara görmek

Kahve falında ağızda yara görmek

Kahve falında ağızda yara görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağızda yara gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Kahve falında ağız içinde yara görmek hayata küseceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda yara görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız yarası görmek geçineceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağızda kan görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağıza üflemek kazancının azalmayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda kurt görmek uzun yaşayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk ağız görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir