AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona bayrak asmak

Kahve falında balkona bayrak asmak

Kahve falında balkona bayrak asmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında balkona bayrak asmak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında balkona bayrak asmak sıkıntı yükleneceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında eve bayrak asmak şansının artacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında türk bayrağını asmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında türk bayrağı asmak daha güçlü bir hale geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye bayrak asmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara bayrak asmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, dönülmez yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında arabaya bayrak asmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında bayrak asmak büyük zorluklar geçireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir