AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona halı asmak

Kahve falında balkona halı asmak

Kahve falında balkona halı asmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı alamet etmektedir.

Kahve falında balkona halı asmak gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında balkona halı asmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında balkonda çamaşır asmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında balkona çamaşır asmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında balkona yorgan asmak elinin bolluğa kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balkona çarşaf asmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkona bayrak asmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında halı yıkayıp asmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalettir.

Kahve falında ipek halı asmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir