AnaSayfa / Genel / Kahve falında felç geçiren birini görmek

Kahve falında felç geçiren birini görmek

Kahve falında felç geçiren birini görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, her şeyin yolunda gideceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet eder.

Kahve falında felç geçiren birini gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Kahve falında felç geçiren birini görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Kahve falında felç geçirdiğini görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek yeniden can bulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir