AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon perdesi görmek

Kahve falında balkon perdesi görmek

Kahve falında balkon perdesi görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, insanları sakinleştireceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balkon perdesi gördüyseniz:

  • Hayatınızda birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında balkonda perde görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkon perdesi görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında tül perde almak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış perde görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında nakışlı perde görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında perdenin düştüğünü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış beyaz perde görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında perdeyi açtığını görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir