AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeyi açtığını görmek

Kahve falında perdeyi açtığını görmek

Kahve falında perdeyi açtığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, zahmet veren işlerin artacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına rivayet eder.

Kahve falında perdeyi açtığını gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında perdeyi açtığını görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, işlerin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında aç birini görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında börek açtığını görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalet eder.

Kahve falında aç aslan görmek elindekileri de alıp götüreceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aç hayvan görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında elma ağacının çiçek açtığını görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, düşmanlarını kaybetmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir