AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış beyaz perde görmek

Kahve falında yıkanmış beyaz perde görmek

Kahve falında yıkanmış beyaz perde görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, kazancının iki kat artacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, küfürlü söze delalettir.

Kahve falında yıkanmış beyaz perde gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında beyaz perde yıkamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında temiz beyaz perde görmek bir sebeple çok zorlanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde çekmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil perde görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yıkanmış beyaz perde görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantel perde görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz perde takmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir