AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakışlı perde görmek

Kahve falında nakışlı perde görmek

Kahve falında nakışlı perde görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, işlerinin rast gideceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nakışlı perde gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Kahve falında nakışlı perde görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında nakışlı havlu görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nakışlı yastık görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nakış işlediğini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında işlenmiş nakış görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında nakış işlemek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nakışlı elbise giymek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nakışlı örtü görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir