AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdenin düştüğünü görmek

Kahve falında perdenin düştüğünü görmek

Kahve falında perdenin düştüğünü görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, başarıyla geleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, rızkın çoğalacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında perdenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında perdenin düştüğünü görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında perde düştüğünü görmek sorunların atlatılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalettir.

Kahve falında perdelerin düştüğünü görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında perde satın almak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında temiz perde takmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kirli perde görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perde takmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor tül perde görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir