AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış perde görmek

Kahve falında yanmış perde görmek

Kahve falında yanmış perde görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ikinci bir şans vereceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış perde gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında perde yanması görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış perde görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kederleneceğine işarettir.

Kahve falında perde düzeltmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalettir.

Kahve falında taşlı perde görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında mor perde görmek doğru yatırımlar yapacağına, işini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo perdesi görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde seçmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde yakmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir