AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda perde görmek

Kahve falında balkonda perde görmek

Kahve falında balkonda perde görmek birçok kişiye yardım edeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet eder.

Kahve falında balkonda perde gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında balkonda perde görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında balkon perdesi görmek borçların ödeneceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında perde kapamak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında işlemeli perde görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında mor perde görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında perde istemek bir üniversitede hoca olunacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında perdelerin düştüğünü görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi perde görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir