AnaSayfa / Genel / Kahve falında enseye dokunmak

Kahve falında enseye dokunmak

Kahve falında enseye dokunmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında enseye dokunmak gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında enseye dokunmak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ense okşamak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulur.

Kahve falında enseden öpülmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında enseden öpmek bilgiyle donanacağına, aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek ensesi görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında enseden ısırılmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında ense traşı görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı ense görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir