AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yerine yılan tutmak

Kahve falında balık yerine yılan tutmak

Kahve falında balık yerine yılan tutmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, güzel günlerin yaşanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yerine oturmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yerine geçmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yerine imza atmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında avret yerine bakmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında dişini yerine takmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir