AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yerine oturmak

Kahve falında birinin yerine oturmak

Kahve falında birinin yerine oturmak devlete hizmet etmeye, dini vecibelerini yerine getireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yerine oturmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin yerine oturmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak çocuklar gibi şen olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak doğru yolu bulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yas yerine gitmek bilakis malının çoğalacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yerine geçmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ailesini utandırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para çalıp yerine koymak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir