AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini yerine takmak

Kahve falında dişini yerine takmak

Kahve falında dişini yerine takmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet eder.

Kahve falında dişini yerine takmak gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Kahve falında dişi yerine takmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini yerine takmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yas yerine gitmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eğlence yerine gitmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir