AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yerine askere gitmek

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek güç ve para kaybedeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eğlence yerine gitmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yas yerine gitmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Kahve falında dişi yerine takmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yerine oturmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini yerine takmak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işarettir.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayalkırıklığı duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir