AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yerine imza atmak

Kahve falında birinin yerine imza atmak

Kahve falında birinin yerine imza atmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, amacına nail olacağına, işin düzeltileceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yerine imza atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Kahve falında birinin yerine imza atmak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında başkasının yerine namaz kılmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında avret yerine bakmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak başarılarının takdir edileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yas yerine gitmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir