AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yerine geçmek

Kahve falında başkasının yerine geçmek

Kahve falında başkasının yerine geçmek hayır duaları alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yerine geçmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında birinin yerine geçmek işinde büyük başarı elde edeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine geçmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalettir.

Kahve falında para çalıp yerine koymak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında avret yerine bakmak daima zinde ve genç kalacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak zor bir döneme girileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir