AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalayıp kesmek

Kahve falında balık yakalayıp kesmek

Kahve falında balık yakalayıp kesmek işleri yoluna sokacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, maddi kayba uğrayacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yaka kesmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında balık yakalayanı görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak bol nimete kavuşulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak belki ölümler görüleceğine, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında balık yakalayıp yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında balık yakalandığını görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir