AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalandığını görmek

Kahve falında balık yakalandığını görmek

Kahve falında balık yakalandığını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık yakalandığını gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakalanmış balık görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işarettir.

Kahve falında balık yakalayıp yemek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında balık yakalandığını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulur.

Kahve falında balık yakalayan birini görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir