AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaka kesmek

Kahve falında yaka kesmek

Kahve falında yaka kesmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yaka kesmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaka kesmek güzel gelişmeler yaşayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, asla yüksünmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sigarayı yakamamak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca yakalatmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kirli yaka görmek günden güne sorunlarının artacağına, çocuklar gibi şen olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir