AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalayanı görmek

Kahve falında balık yakalayanı görmek

Kahve falında balık yakalayanı görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, işe zorla gidip geleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayanı gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında balık yakalandığını görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakalanmış balık görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında balık yakalayıp yemek insanlardan takdir toplayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına delalet eder.

Kahve falında balık yakalayanı görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet eder.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir