AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kaçıp yakalanmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yakalandığını görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yakalanmış balık görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayan birini görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp yemek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir