AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalayıp yemek

Kahve falında balık yakalayıp yemek

Kahve falında balık yakalayıp yemek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balık yakalayıp yemek gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Kahve falında balık yakalayıp yemek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayan birini görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında balık yakalayanı görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına rivayet eder.

Kahve falında balık yakalandığını görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında yakalanmış balık görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir