AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek yakası kesmek

Kahve falında gömlek yakası kesmek

Kahve falında gömlek yakası kesmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında gömlek yakası yıkamak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında gömlek yakası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gömlek yakası dikmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir