AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakalanmış balık görmek

Kahve falında yakalanmış balık görmek

Kahve falında yakalanmış balık görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, bekarlar için evlenmeye, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakalanmış balık gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında balık yakalayıp yemek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yakalandığını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında balık yakalayanı görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında yakalanmış balık görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık yakalayan birini görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir