AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalayıp bırakmak

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, ailesinden hayır göreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, küfürlü söze delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yakalayıp bırakmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yakalayıp bırakmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya balık bırakmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık bırakmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak az da olsa kazanç elde edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize balık bırakmak net bir bakış açısı kazanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir