AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutmayı görmek

Kahve falında balık tutmayı görmek

Kahve falında balık tutmayı görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında balık tutmayı gördüyseniz:

  • Belli aktivitelerde bulunmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında balık tutan görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının balık tuttuğunu görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin balık tuttuğunu görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük balık tutanı görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık tutan adam görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir