AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, başarısının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında suya balık bırakmak doğru yatırımlar yapacağına, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığı serbest bırakmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Kahve falında denize balık bırakmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında balık tutup bırakmak rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında balıkları suya bırakmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında balık bırakmak zor ve kötü günlerin geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir