AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin balık tuttuğunu görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü balık tuttuğunu görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Kahve falında balık tutan adam görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında balık tutan birini görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir