AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek zor günler geçireceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sıkıntıların aşılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık tutan adam görmek her şeyin yolunda gideceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek öz güveninin yerine geleceğine, aradığı aşkı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden balık tuttuğunu görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir