AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında denizde balık tuttuğunu görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuttuğu balığı yemek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak bir takım sorunlar çıkacağına, hayra ve esenliğe tabir olunur.

Kahve falında denizden balık tuttuğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir