AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balık tutanı görmek

Kahve falında büyük balık tutanı görmek

Kahve falında büyük balık tutanı görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, işlerin artacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, yenileceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, hayatının daha kolay olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük balık tutanı gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sevilen birinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık tutanı görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında balık tuttuğunu görmek gelirinin daimi olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında köpek balığı tuttuğunu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, giden birinin geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında balık tutanları seyretmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında balık tutan adam görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir