AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutan görmek

Kahve falında balık tutan görmek

Kahve falında balık tutan görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında balık tutan gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar bazı başarılarınızda veya işlerinizde size katkı sağlıyor olabilir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek hastalıklarından kurtulacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yepyeni biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balık tutmayı görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işarettir.

Kahve falında balık tutan görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık tutanları seyretmek sorunların çözüme kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek sorunların biteceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir