AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutan adam görmek

Kahve falında balık tutan adam görmek

Kahve falında balık tutan adam görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, hayatının alt üst olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında balık tutan adam gördüyseniz:

  • Bilmeniz gereken şey şudurBu fırsatlar karşınıza çıkacaklar.

Kahve falında balık tutan adam görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tutmaya gitmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında balık tutan görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret eder.

Kahve falında balık tutan insanlar görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir