AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutmaya gitmek

Kahve falında balık tutmaya gitmek

Kahve falında balık tutmaya gitmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, kırılacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında balık tutmaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında balık tutmaya gitmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulur.

Kahve falında balık tutan insanlar görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık tuttuğunu görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, bereket ve zenginlik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir